-

Elérhetőségek

Sárga Zebra Optika

Cím: 9700 Szombathely,
Kossuth Lajos u. 29
Telefon:
94/342-317
Mobil:
+36-30/937-7178
info@sargazebraoptika.hu
sargazebra@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

 

Sárga Zebra Optika, Szombathely

Nyitvatartási idő

Hétfőtől péntekig:  9.00 - 17.00 óráig
Szombaton: 9.00-től 12.00 óráig

 

 Termékek - Szolgáltatások

Kontaktlencse és ápolószerKontaktlencse és ápolószer

 

Ha még nem viseltél kontaktlencsét, de szívesen kipróbálnád, szeretettel várunk egy komplett látásélesség-vizsgálatra, melynek keretén belül megtanítunk a kontaktlencse behelyezésére és kivételére is, és szakszerű tájékoztatást adunk a megfelelő higiéniai ápolásról is!

A modern technológiával készült kontaktlencsék kényelmesek, egyszerűen és gyorsan behelyezhetőek, a használatukra vonatkozó higiénés és egyéb szabályok betartása mellett pedig teljesen biztonságosak.

A Sárga Zebra Optika üzletében Szombathelyen multifokális és színes kontaktlencsék széles választékával várunk. A havi és napi kontaktlencsék legkülönbözőbb típusaival minden korosztály számára ideális megoldást kínálunk.

Az általunk forgalmazott kontaktlencse-márkák: Cooper Vision, Alcon, Johnson & Johnson.

Javasoljuk, hogy a nem optikai szaküzletben fellelhető, nagyjából üdítőital árában kínált ápolószereket ne vásárold meg, bármennyire is csábító az áruk! Nálunk nem találsz rossz minőségű, rossz nedvesítéssel vagy rossz tisztítási hatásfokkal rendelkező ápolószert. Kontaktlencséinkhez megbízható, minőségi tisztító- és ápolószereket kínálunk kedvező áron.

Az alábbi minőségi ápolószereket mindig megtalálod üzletünkben: All in One Light, Refine one Step, Oté All in One (Options Multi).

Minden kontaktlencse-viselő számára egyértelmű, hogy milyen fontos a lencsék tisztán tartása. Ám sokan közülük meglepődnének, ha tudnák, hányan felejtik el a kontaktlencse tokját is megtisztítani. Pedig a kontaktlencsetartónak legalább olyan tisztának kell lennie, mint magának a lencsének, hiszen a lencse sok időt tölt abban ázva. Nálunk minden ápolófolyadék mellé lencsetartó tok is jár.

Száraz a szemed? Bök, szúr, ég, vörös? A megoldást optikánkban megtalálod szemnedvesítő csepp formájában, melyet a kontaktlencsét viselők is biztonsággal használhatnak.


Vissza az előző oldalra!
Sárga Zebra Optika - Magyar